Canik'e yatırım devam ediyor

Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e iadei ziyarette bulunarak İlçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir bilgi aldı

Bodrum Kaymakamlığı görevinden son çıkan kaymakamlar kararnamesiyle Canik İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Abdulah Kalkan yeni görevine başlamasının ardından İlçeyi tanıma ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret eden Kalkan, Başkan Genç tarafından karşılanırken ziyarette Başkan Yardımcıları Musatafa Erbay, Selçuk Kemeröz ve Seit İleri hazır bulundu. Canik'te yapılan çalışmalar ve uygulanan projeler hakkında Kaymakam Kalkan'a detaylı bir bilgi veren Başkan Genç İlçenin yaşamış olduğu değişim ve gelişim evreleri hakkında Kalkan'ı bilgilendirdi. Görev süresi boyunca Belediyeciliğin farklı yönlerine değindiklerini belirten Başkan Genç,"Belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını İlçeye kazandırdığımız yatırımlarla kanıtlamış olduk. Yatırımcının önünü açarak yerli ve yabancı yatırımcıları bölgemize getirerek yatırım yapmalarını sağladık. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre ve konuta kadar her alanda Canik'e çok güzel hizmetlerde bulunduk. Sosyal Belediyecilik anlayışı bizimle anlam kazanarak, Samsun'da öncü hale geldi" şeklinde konuştu.
İLÇEYE HIZLA UYUM SAĞLIYORUM
Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan ise,"Canik Bölgesi'ne hızlı bir biçimde uyum sağlamaya çalışıyor, sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel yapısı hakkında bilgi ediniyorum. Bu vesileyle bugün İlçe Belediye Başkanımız Osman Bey'e gerek iadei ziyarette bulunmak ve gerekse de Canik'te yürütülen faaliyetler hakkında kendisinden bilgi edinmek için ziyaret etmiş bulunmaktayım. Gördüğüm kadarıyla Canik yapılan yatırımlarla belde olmaktan İlçe olmayı başarmış hızlı bir gelişim içerisinde. İlçeye kazandırdığı projelerle çok büyük bir yükün altına büyük bir cesaretle girmiş olan Osman Bey'i kutluyorum. Bundan sonra ki süreçte Canik için birlikte ve uyum içerisinde yeni projeler üretip hayata geçireceğiz. Bu gelişime destek olmanın gayreti içinde olacağız" diye konuştu.

GÜNCEL Haberleri