Çevre yolu kenarında 16 bin metrekare alana inşa edilecek dev market; gıda, tekstil, dayanıklı tüketim malzemeleri, beyaz eşya olmak üzere binlerce ürünle Samsunluların hizmetinde olacak
Canik'te yatırımcıya her türlü kolaylığı sağlayan Belediye Başkanı Osman Genç, dev bir yatırımın daha ilçede hayata geçmesini sağladı. Türkiye'nin ve dünyanın lider toptan satış markası Metro Gross Marketler zincirini ilçeye taşıyan Osman Genç, bu anlamda Karadeniz Bölgesi'nde bir ilke daha imza atmış oldu. Çevre yolu kenarında ve Baumax'ın karşısında 16 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek dev market, gıda, tekstil, dayanıklı tüketim malzemeleri, beyaz eşya olmak üzere binlerce ürünle Samsunluların hizmetinde olacak.
GENÇ İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Temel kazı çalışmalarının başladığı inşaat alanında incelemelerde bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugün dünyanın 31 ülkesinde 2.100 mağazası ve 290 bin çalışanıyla bir dünya devi haline gelmiş Metro AG Holding'in ilçemizde yatırım yapmasına olanak sağladığımız için çok mutluyuz" dedi. Bir Alman devinin Karadeniz'e Canik'ten açılması Canik'in kalkınmışlık düzeyinin arttığının bir göstergesi olduğunu söyleyen Genç, "İlçemizde yatırım yapmak isteyen çevre dostu her yatırıma kapımız açık. Canik'te yaşanan değişim ve gelişimin yanı sıra yatırımcıya güven veren yaklaşımımızla ilçemiz adeta yatırımcıların üssü haline geldi. 2004 yılından beri hızla kabuğunu kıran Canik, bugün bir cazibe merkezi haline geldi" diye konuştu.
Canik yatırıma doymuyor
Türkiye'nin ve dünyanın lider toptan satış markası Metro Gross Market, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in girişimleri sonucu Karadeniz Bölgesi'ne ilk yatırımını Canik'te yapıyor.
İlk yorum yazan siz olun