Seçim çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek mahallelinin sorunlarını dinleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitim ve kültür alanında bölgenin bilim merkezi haline getirileceğini söyledi.
DÜNYA KÜLTÜRLERİ
BİR ARAYA GELECEK
Canik ilçesi için gelecek 5 yıldaki hedefinin dünya kültürlerini bir araya getirmek olduğunu belirten Genç, ''Canik ilçesini bilim merkezi haline getireceğiz. İlçemizde özel bir üniversitenin kurulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim, spor, sağlık ve sosyal alanda birçok çalışma yaptık. Birçok spor tesisi ve sosyal donatı alanı kurduk. Gençlerimizin gelecek kaygısı duymamaları için çalışmalarımızı bu yönde sürdürdük. Bundan sonraki dönemde de bu yönde çalışacağız. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın çeşitli ülkelerinin kültürlerini de ilçemize taşıyacağız''dedi.
Genç, son 5 yılda yapılan çalışmaların herkes tarafından bilindiğini ve buna göre davranılması gerektiğini de sözlerine ekledi.