Cani eltiymiş!

Bursa'da üç aylık oğlu Efe'nin gözleri önünde bıçaklanarak kolundaki 7 bilezik ile, parmağındaki yüzük ve küpesi alınan 24 yaşındaki Esma Turgut'a saldıran kişinin eltisi Sultan T. (21) olduğu ortaya çıktı.

Bursa'da üç aylık oğlu Efe'nin gözleri önünde bıçaklanarak kolundaki 7 bilezik ile, parmağındaki yüzük ve küpesi alınan 24 yaşındaki Esma Turgut'a saldıran kişinin eltisi Sultan T. (21) olduğu ortaya çıktı. Şüpheli çılgın eltinin, kendisine ait altın seti kocasından habersiz sattığı için korktuğunu, yeniden set alabilmek için eltisi Esma Turgut'un takılarına göz diktiğini belirlendi. 2 gün boyunca polise suçsuz olduğunu belirten Sultan T.'nin suçu erkek arkadaşına yıkmaya çalıştığı ama bu kişinin de olaydan habersiz olduğu belirlendi.

Eltisinden gasp ettiği bilezikler ise, Sultan Turgut'un evindeki elektrik süpürgesinin içinde, saldırı sırasında yüzünü kapattığı bone, kanlı bıçak ve kanlı pembe ayakkabılar ise evinin yanındaki çöpte bulundu. Sultan T.'nin yakalanmasına sebep olan ipucu ise, bıçakladığı eltisi Esma Turgut'la yaptığı son telefon görüşmesi oldu. Çılgın eltinin eve girmek için yedek anahtarı da günler öncesinden çaldığı ve soygunu planladığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen zanlı gözyaşlarına boğuldu.

TÜRKİYE Haberleri