ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

19 Mayıs İlçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma günü programı düzenlendi. Tören hükümet konağı önünde Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından şehit ailelerine çiçek takdim edildi.

19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu ”Şehit ailelerine sizler bizlere emanetsiniz. Sizlere destek olmayı kendimize görev bilmekteyiz. Hangi konuda olursa olsun kapımız sonuna kadar açıktır. Belediye ve şahsım adına her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 18 Mart Çanakkale zaferinin önemine değinen Başkan Topaloğlu”“18 Mart Çanakkale Zaferini kutlarken, unutmamamız gereken şudur ki; şehit kanlarıyla sulanan bu topraklar bizlere emanet edilmiştir. Bu topraklara sahip çıkarak, çağdaş geleceğe yol gösterici olan Atatürk'ün işaret ettiği evrensel değerlerle yürümeli, medeniyetimizin yükselmesi için canla başla çalışarak geleceğimizi inşaa etmeliyiz. Bize inancı ve bilgileri doğrultusunda ışık tutarak mücadele bilincini aşılayan ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyorum ”dedi.

Daha sonra 19 Mayıs merkez mezarlığında bulunan şehitlerimiz, J.Komando Er Murat Uzun, P.Er İsmail Bektaş'ın kabirleri protokol tarafından ziyaret edildi. Şehitlerin mezarlarına karanfiller güller bırakıldı. Kur'an-ı Kerim okundu. 19 Mayıs İmam Hatip Lisesi Ballıca 60.yıl çok programlı lise öğrencileri tarafından hazırlanan orotorya izlendi. Çanakkale zaferini anlatan slâyt gösterisi yapıldı.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programına 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutan vekili İsmail Dilcioğlu,Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal,Yörükler Belediye başkanı Süleyman Eroğlu,Emniyet Müdürü Dr Şener Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Nihat Aslantaş, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Eren,CHP ilçe başkanı Yakup Konuş, Milli Eğitim Şube Müdürleri Davut Yaman,Mustafa Dilek, İlçe Sağlık Müdürü Alper Çelik,AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Bayram Konuş,Hüseyin Çiçek,Sevgi Evleri Müdürü Ebu Talip Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Gören Özel idare Müdürü Bekir Söylemez,Tapu sicil Müdürü Mustafa Efendioğlu, Nüfus Müdürü Ramazan Akkoyun İlçe Tarım Müdürü Mehmet Gül,Gençlik ve Spor Müdürü M.Serkan Eroğlu Orman İşletme Şefi Murat Temur Esnaf odası başkanı Cevdet Usta, Şoförler Odası Başkanı İffet Gören Çok sayıda vatandaş katıldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri