Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret eden TÜKODER Atakum Şubesi Başkanı Cafer Kalyoncu ve Üyeler,Bazılarımız 19 Şubat'ta yapılacak olan kongrede yönetime aday olmayacağız. Bu ziyaret hem veda hem de kongreye davet niteliğini taşımaktadır. Size verdiğiniz destek ve yardımlarınız için teşekkür ediyoruz dediler.
Halkın bilinçlenmesi, hakkını araması için zamanını, emeğini ve gerekirse parasını harcayan TÜKEDODER üyelerinin yaptıkları işin çok önemli olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Eğer bu tür dernekler olmasaydı. Halkımız örgütlü bir güç haline gelemez ve hakkını belki de arayamazdı. Bu nedenle TÜKODER ne kadar güçlü olursa, size başvuruda bulunanların haklarını o kadar iyi koruyacağına inanıyorum. Sizin ayrıca kentte yaşayanların yaşam standartlarının artırılması konusunda da büyük yardım ve katkılarınız olacağına inanıyorum.Bu nedenle sizi önemsiyorum ve çalışmalarınızın daha da verimli hale gelebilmesi için elimden gelen yardımı da yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim şeklinde konuştu.
Burma'dan destek istediler
TÜKODER Atakum Şubesi Başkanı Cafer Kalyoncu ve Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret ederek, 19 Şubat'ta yapılacak olan kongrelerine davet ettiler.
İlk yorum yazan siz olun