Bu yola baş koyduk

Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber, “Kamu çalışanlarının haklarını alacağız

Bu yola baş koyduk. Çalışanların haklarını alana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Kamu çalışanlarının hakları için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüş eylemi konusunda bir açıklama yapan Karabiber, "Kamu çalışanlarının haklarını alana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Genel yetkili sendika olarak 666 Sayılı Kararname ile kamu çalışanlarının ellerinden alınan haklarını geri alacağız. Yürüyüşümüz bu anlamda şüphesiz etkili olacaktır. Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile biz bu yola baş koyduk. Gerekirse daha büyük eylemler yapacağız. Kamu çalışanlarının haklarını alana kadar duramayacağız ve haklı mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

SAMSUN TAM KADRO YÜRÜYÜŞTE
Kamu çalışanlarının 666 Sayılı Kararname ile ellerinden alınan fazla mesai ücretleri, ek ödemeleri ve ikramiyelerinin geri verilmesi, 4/C'liler ile sözleşmelilerin kadroya alınması için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüş eylemi yapan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan, yürüyüşünün 11'inci gününde Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu eşlik edecek.
Genel Başkan Yusuf YAZGAN'a; Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden, Samsun Büro Memur-Sen şube Başkanı Mustafa Karabiber, Büro Memur-sen Samsun Şube Sekreteri Barbaros Aydurmuş, Büro Memur-Sen Samsun Mali sekreteri Ömer Çetin, Büro Memur-sen Samsun Teşkilatlandırma Sekreteri Cemil Yonca, Büro Memur-Sen Samsun Basın Sekreteri Mustafa Söylemez, Büro Memur-Sen Samsun Toplu Görüşme Sekreteri Hacı Şahin ve Büro Memur-Sen Samsun Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Günay Sobacı eşlik edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri