Bu mantık yanlış

Türk Enerji-Sen Orta Karadeniz Şubesi Yönetim Kurulu çevre illerden gelen üyeleriyle dün Sendika binasında bir araya geldi. Toplantıda bir açıklama yapan Şube Başkanı Şuayip Deniz Demir,“parası


olmayan Doğu'ya gitsin parası olan da kışlada 1 ay tatil yapsın mantığı doğru değildir” dedi

Sinop ilinde bulunan Eğitim Sekreteri Yılmaz Sağlam'ın TEDAŞ Özelleştirmesi sonucu işkolundan ayrılması ile boşalan yere Samsun ilinde görev yapan Mustafa Er getirildi. Toplantıda bir açıklama yapan Şube Başkanı Şuayip Deniz Demir, Özelleştirme ile;kar eden kamu kurumlarının bir bir satıldığını, satılırken kar zarar hesabı yapılmadığını ve yeni Tekeller oluşturulduğunu belirterek, çalışanların yıllardır emek verdiği ve kimliğini sahiplendikleri kurumlarını terk etmek zorunda kaldıkların ifade etti.

Gündemdeki bedelli askerlik konusuna da değinen Demir, her Türk gencinin vatani borcu olan askerliği yapması gerektiğini ancak profesyonel askerlikle beraber askerlik süresinin kısalması gerektiğini belirterek, “parası olmayan Doğu'ya gitsin parası olan da kışlada 1 ay tatil yapsın mantığı doğru değildir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri