BU İDDİA DOĞRU MU?

Samsundaki Kamu Sağlığı Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne sürekli iş yapan Başarı Üniversitesi eski Rektörü Yunus Bekdemir’in kardeşi Emre Bekdemir’e ait şirketlere iş verme iddiası gündemi meşgul ediyor

      Halk Sağlığı İl Müdürü Kasapoğlu’na soruyoruz;

Samsundaki Kamu Sağlığı Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne sürekli iş yapan Başarı Üniversitesi eski Rektörü Yunus Bekdemir’in kardeşi Emre Bekdemir’e ait şirketler olan Copy Center, Ofistek, Fotokopi Ltd. Şti. ve Samsun Fotokopi Çekim Merkezi İletişim Aletleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited şirketlerinin Mustafa Kasapoğlu’nun Trabzon Kamu Sağlığı Genel Sekreterliği’nden de ciddi miktarlarda işler aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Şu anda Halk Sağlığı müdürü olan Mustafa Kasapoğlu’na soruyoruz, bu iddia doğru mu?

AÇIKLANSIN

Mustafa Kasapoğlu’nun Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olduğu dönemde yüksek miktarlarda iş verdiği iddia edilen Yunus Bekdemir’in kardeşine ait Copy Center, Samsun Fotokopi Merkezi, Ofistek, Hedef Kopyalama

şirketlerinin Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği’nden Kasapoğlu döneminde ne kadar iş aldığı açıklansın. Kamuoyunun merak ettiği bu sorunun cevabını Halk Sağlığı İl Müdürü Mustafa Kasapoğlu’nun cevaplaması beklenmekte.

YAPTIĞIMIZ HABERLERLE İLGİLİ CEVAP VERİLEMEDİ

Geçtiğimiz haftalarda Samsundaki Kamu Hastaneleri Birliği’nde yaşanan ihale olayları ile ilgili yaptığımız haberlere en ufak bir cevap verilememesi haberlerin ve iddiaların tamamının doğru olduğunu ortaya koymakta. İlgili şirket yetkilileri yapılan haberlere cevap vermek yerine haber kaynaklarımıza gidip “neden bu haberleri verdiniz?” demeleri olayın hangi boyutta olduğunun açık göstergesidir.

OLAYIN İÇERİSİNDE EMNİYET’ TEN KİMSE VARMI?

Gazetemizde yapılan haberlerle ilgili bizlere gelen belgelerin geldiği noktaları tespit eden şirket yetkililerinin haber kaynaklarımıza gidip “İşte gönderdiğiniz belgelerin çıktıları” demeleri, olayın içerisinde emniyet görevlilerinin de bulunup bulunmadığı sorusunu akla getirmektedir. Gazete olarak sonuna kadar olayın takipçisi olacağımızı ve sorumlularla ilgili yasal işlem yapılıncaya kadar bu işin arkasını bırakmayacağımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Ahmet Ufuk ERKAN

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri