BU BEŞLİYLE HESABIMIZ VAR!

Yılport Samsunspor, geçtiğimiz sezon beyaz grup'ta mücadele ettiği beş ekiple yeniden kozlarını paylaşacak.

Çekilen kura sonucu 2019-2020 sezonunda yine TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Samsunspor, geçen sezon yarıştığı beş takımla yeniden mücadele edecek. Kırmızı-beyazlı ekip söz konusu ekiplerle oynadığı maçlarda toplam on yedi puan kaybetti. Samsunspor taraftarları bu sezon hesabın kapatılmasını istiyor...

GÜMÜŞHANESPOR (4)
Gümüşhanespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Samsunspor, kendi evinde ise rakibini 2-1 mağlup etmişti. 

SANCAKTEPE (0)
Henüz sezonun üçüncü haftası oynanmışken kendi evinde şok bir şekilde 3-0 mağlup olduğu Sancaktepe Belediyespor'a deplasmanda da 1-0 kaybeden Samsunspor, rakibine karşı üstünlük kuramamıştı.

AMED SPORTİF (3)
Samsunspor, geçtiğimiz yıl sezonun açılış maçında Amed Sportif Faaliyetler'i 1-0 mağlup etmiş, ikinci devrenin ilk maçında ise rakibine Diyarbakır'da 3-2 mağlup olmuştu. "Diyarbakır'ın fiziki şartları" ise takımın başında olan Taşkın'ın sonunu hazırlamıştı.

HACETTEPE (4)
Ankara ekibine karşı evinde 2-0'lık skorla galibiyete ulaşan Samsunspor, deplasmanda ise 2-2 berabere kalmıştı. Bu beraberlik bazı taraftarlara göre şampiyonluğun bırakıldığı maç olmuştu.

SARIYER (2)
Şampiyonluk yolunda uzun haftalar rekabet yaşadığı Sarıyer ile 1-1 berabere kalan Samsunspor, İstanbul ekibiyle olan hesabını başka bir sezona bırakmıştı. Taraftarlar, Sarıyer ile olan hesabın bu sene kapatılacağı görüşünde...

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SAMSUNSPOR Haberleri