Yeni Şehir Stadyumu inşaatını gezerek,heyet ve sporculara Yeni Şehir Stadyumu`nu tanıttı.
Stadyumda alt yapı ve tribün inşasının büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Başkan Dündar, "Birçok profesyonel kulüpte olmayan imkanlar sunduğumuz Çarşambaspor`dan başarı bekliyoruz" dedi.
Bölgenin en modern stadyumlarından birini Çarşamba`ya inşa ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Dündar, "Şehir merkezinde 1950`li yıllarda yapılan Yeşilırmak Stadyumu`nun yerine Çarşamba Belediyesi olarak Ayvacık Yolu üzerinde modern bir stadyum yapıyoruz. Kentimiz tam donanımlı modern bir stadyuma kavuşuyor" diye konuştu.
Başkan Dündar "3. Lig`de mücadele eden Çarşambaspor`umuza projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı`ndan onaylı, Yeni Şehir Stadyumu yapıyoruz. 40 dönüm alan üzerine 5 bin kişi kapalı tribün kapasiteli yeni stadyumda, 9 kulvarlı atletizm pisti, tam donanımlı sporcu odaları, kafeteryalar yer alıyor. Sahanın dolgu ve drenaj çalışmaları ile tribünlerin yapımını büyük ölçüde tamamladık. Yeni stadyum ile birlikte Çarşambaspor`da başarılarla dolu yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Stadyum Çarşambaspor maçlarının dışında diğer spor dallarına da hizmet verecek kapasite ve donanımda inşa ediyoruz."diye konuştu.
Bölgenin en modern stadyumu
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşambaspor`lu yönetim ve sporcularla birlikte
İlk yorum yazan siz olun