Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, son yılların en büyük yağışını alan, birçok deresi taşan, yolları çamur deryasına dönen ilçelerinde, gece-gündüz demeden canla,başla çalışarak aldıkları tedbir ve önlemlerle taşkının büyümesine izin vermeyen, etkilerini kısa sürede bertaraf eden, çözüm üreten personeline verdiği iftar yemeği ile teşekkür etti.
Yaşanan sel felaketi sırasında özverili bir çalışma sergilediklerini, bunun kendi farkları olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlk iki gün yağan yağmur, başka günler yağanın 2 misliydi. Bundan sonrada aynı ölçüde veya daha büyük yağmurlar yağacak. Yağmurlar yağdığı sürece benim kulağım derelerin sesindeydi. Şu an selle, taşkınla mücadele ediyoruz ama bunu daha büyük yağmurların getireceği felaketler karşısında bir tatbikat olarak kabul edin. Bundan sonraki selde daha rahat, daha hızlı, daha bilinçli ve deneyimli hareket edebileceğiz. İlgili kurumlarda artık sel gerçeğini görmek ve tedbirlerini ona göre almak zorundalar. Ancak bizim ülkemizde heyelan, sel, deprem olur. Herkes konuşur, bir şeyler yapılır, aradan bir hafta geçer her şey unutulur. Ne gerekli önleyici tedbirler alınır, ne yaptırım uygulanır. dedi.
Personelini çok sevdiğini, onların da kendisini sevdiğine inandığını da sözlerine ekleyen Başkan Burma, Bizim diğerlerinden farkımız özverili çalışmamızdır. Bu da sevgi ile olur. Biz işlerimizi hilesiz, hurdasız, ayrısız, gayrısız yapıyoruz. Öyle yapmaya da devam edeceğiz. Sahada çok güzel, samimi, sonuç alıcı işler başardınız, ne kadar övünseniz azdır. Atakum'a da bu yakışırdı şeklinde konuştu.
Bizde hile,hurda olmaz
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, selde görev alan personelini iftar yemeğinde ağırladı. Yemekte Burma,''Bizim diğerlerinden farkımız özverili çalışmamızdır. Bu da sevgi ile olur. Biz işlerimizi hilesiz, hurdasız, ayrısız, gayrısız yapıyoruz.''dedi.
İlk yorum yazan siz olun