Bitsin Artık Bu Rezillik

MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersiğn Kıcır ilçenin Beşyol Mevkiinde yazın tozdan kışın çamurdan geçilmediğini ve bu soruna bir an önce çözüm bulunması gerektiğini söyledi.


İnsanların Beşyol mevkiinden geçmek bile istemediğini belirten Kıcır, " Arabayla geçenlerin arabasının altı vuruyor. Yürüyerek geçenler yazın çamurdan, kışın tozdan sıkıntılı. Üç yıldır bi türlü bitirilemeyen bitirilemeyen Alaçam Beşyol Mevkiisindekiçalışmalar artık sona ermeli ve bu durum düzeltilmelidir. İktidarın Samsun'lu beş tane vekili ve bir tane Bakanı var.Sık sık ilçeye gelip resim çektirmekten başka bir iş yapmıyorlar. 25 Martta Sinop'a transit geçit açılacak diye söz verdiler ama oartada bir şey yok. " dedi.

Sinop Durağan Karayolu'nun Alaçam Kadıköy Mahallesindeki bölümünün de 5 Yıldır tamamlanamadığını belirten Kıcır, "Bu yolun nereye çıkacağı hala belli değil. Yolun sonu Alaçam Uluçaya kadar dayandı. Bir an önce yol çalışmaları tamamlanlamı ve Alaçamlılar bu rezaletten kurtarılmalıdır." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri