Havza Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Uğur Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada, 2010-2011 eğitim öğretim yılı dönem sonu itibariyle ilçe ve köylerde çeşitli alanlarda toplam 300 kurstan 5 bin 200 kişinin yararlandığını belirtti.
OKUMA-YAZMA ORANINDA ARTIŞ
Okuma yazma kurslarında Havza'nın büyük bir başarı sağladığına değinen Sağlam, bu yıl okuma yazma kurslarına 900 kadın ve 200 erkek kursiyer olmak üzere toplam bin 100 kişinin katılarak okur-yazar belgesi almaya hak kazandığını kaydetti.
İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ
Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürü Uğur Sağlam, kurs açma çalışmalarının devam ettiğine dikkat çekerek, "Halk Eğitim Merkezi olarak belli bir zaman dilimi gözetmeksizin yılın her döneminde kurslar açabilmekteyiz ve imkanlarımızı halkımız için seferber etmekteyiz" dedi.
Bin 100 kişi okuma-yazma öğrendi
Havza Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Uğur Sağlam, bu yıl okuma yazma kurslarına 900 kadın ve 200 erkek kursiyer olmak üzere toplam bin 100 kişinin katılarak okur-yazar belgesi almaya hak kazandığını açıkladı
İlk yorum yazan siz olun