Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile dirsek teması halinde olduklarını belirterek, "AK Parti Samsun Teşkilatı İl Yönetimi olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile dirsek teması halinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu zamana kadar kendimize belirlediğimiz hedeflere bir bir ulaştık. Başbakanımız yeni bir görev verdi. O da; seçmen üye oranlarının arttırılması. Kadın Kollarımız, partimize gönül vermiş ama üyeliği olmayan vatandaşlarımızı partimize üye olmaya davet etmelidir. Bu zamana kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra da çalışmalarınızın devam edeceğini temenni ediyorum. Samsun'da seçmen üye oranımız şu anda yüzde 11. Bu oranın en az yüzde 15'e çıkarılması lazım. Teşkilat olarak ilk hedefimiz bu olacak. Zaten seçimlere her zaman hazırız" dedi.
Atakum Belediyesi'nden çalınan paranın hala bulunamamasını da hatırlatan Çetinkaya, "Diğer partiler kendi iç muhalefetleriyle cebelleşiyor. Belediyenin kasasından nasıl para çalınır, hadi çalındı nasıl örtbas edilir? Buna hala anlam veremiyorum. Biz AK Parti olarak bütün teşkilatlarımızla her zaman seçime hazırız. Bugün seçim olsa bile bütün belediyeleri alırız. Çünkü, vatandaş anladı kimin ne olduğunu. Kasasına sahip çıkamayan bir başkandan, vatandaş ne hizmeti bekleyebilir. AK Parti, bütün yerel yönetimlerin, belediyelerin masasına sahip çıkacaktır" ifadeleriyle Atakum Belediye Başkanı Burma'ya bir kez daha yüklendi.
AK Parti içinden İl Başkanlığı için aday olmayı düşünenlere de Genel Merkezin tavsiye kararını hatırlatan Çetinkaya, "Başbakanımızın belirlediği isim İl Başkanı olacaktır. Bundan ötesi yoktur. Zaten partiye ve Samsun'a hizmet etmek amacıyla İl Başkanı olmak isteyen, Genel Merkezin kararlarına uyar ve böyle bir düşünceye kapılmaz. Parti içi muhalefete saygılıyız yine de. Bu demokratik bir yarıştır. Başkanlık görevi de bir bayrak yarışıdır. Kongrede kazanan da kaybeden de AK Partilidir. Önemli olan seçimi kaybedenin partiye küsmemesidir. Tekrar söylüyorum, Genel Merkez kimi aday gösterirse o başkan olacaktır. İlçelerde de böyle oldu. Hiçbir ikinci liste seçimi alamadı" diye konuştu.
AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz ise, Çetinkaya'ya toplantıya katılımından dolayı teşekkür ederek, Çetinkaya'yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Pazar günü yapılacak olan AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'ne davet etti.
Belediyelerin kasasına biz sahip çıkacağız
AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, katıldığı AK Parti Samsun Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, "Bütün belediyelerin kasasına sahip çıkacağız" dedi. Pazar günü yapılacak kongre öncesi son toplantılarını yapan AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kur
Yorum Yap
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.