Trabzon'da şok!
Akçaabat Yaylacık mahallesinde yaşayan Mehmet Şahinbaş (34) evinde kafasına tek el ateş ederek ağır şekilde yaralandı. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahinbaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından K.T.Ü Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.
2 çocuğu vardı
Genç baba Mehmet Şahinbaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Bir dönem AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Şahinbaş Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde firma elemanı olarak çalışıyordu. Evli ve 2 erkek çocuk babası olan Şahinbaş'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na nakledildi.
Başkan evinde intihar etti
Trabzon da yaşayan AK Parti Akçaabat eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şahinbaş evinde kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti.
İlk yorum yazan siz olun