Başkan Osman Genç "Başarımızın sırrı iyi bir ekip ve mutlu ailelerden geçiyor. Bu nedenle aile içi iletişime çok önem veriyoruz" dedi.
SÜREKLİ HALE GETİRİLDİ
Canik Belediyesi tarafından sürekli hale getirilen Aile İçi İletişim Semineri Psikolojik Danışman Ahmet Yıldız tarafından Canik Kültür Merkezi'nde verildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de katıldığı seminere vatandaşlar ve belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Seminerde değişik uygulamalarla eğlenceli anlar yaşandı.
MUTLU AİLELER BAŞARIYI GETİRİR
Seminerde konuşan Başkan Genç, "Başarımızın sırrı iyi bir ekip ve mutlu ailelerden geçiyor. Bu anlamda 8.5 yıldır aile eğitimi üzerinde durduk. Açtığımız aile okullarında anne-baba eğitimleri verdik. 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Hacı İsmail Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Hasan Doğan Aile Okulu ve Eğitim Merkezlerimizi açarak buralarda annelerin kendi hüner ve becerilerini ortaya çıkarmasını sağladık. Mutlu anne ve babalar, mutlu çocuklar demek. Mutlu çocuklar da mutlu gelecek demek. Dolayısıyla aileye yapılan yatırım aslında geleceğe ve mutlu yarınlara yapılan yatırım demektir. Belediyemizin başarısı ekip olmaktan geçiyor ve bu ekibin mihenk taşlarını aileler oluşturmaktadır. Dolayısıyla aile içi eğitimleri önemsiyoruz" dedi.
GENÇ'E TEŞEKKÜR ETTİLER
Seminerin ardından vatandaşlar kendilerine sağlanan bu imkandan dolayı Başkan Genç'e teşekkür ettiler.
Başarının sırrı mutlu ailelerden geçiyor
Canik Belediyesi düzenlediği Aile İçi İletişim Semineri ile anne-babaları eğitiyor
İlk yorum yazan siz olun