Başarı altınla ödüllendirildi...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 19-22 Haziran tarihleri arasında Malatya'da yapılan Gençler Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 56 kilyoda ikinci olan Erman Yılmaz'a altın hediye etti

BAŞARIMIZ ARTACAK
Erman Yılmaz, Antrenör Mustafa Şencan, Canik Belediyesi Spor Müdürü Üzeyir Kodan'ı makamında kabul eden Başkan Osman Genç, Canik'in yakaladığı hızlı gelişem ve değişimin her alanda kendisini gösterdiğini söyledi. Başkan Osman Genç, "Özellikle sporda alınan önemli dereceler bizleri son derece memnun etmekte. Bu konuda bizlere bu mutluulğu yaşatan gençlerimize teşekkür ediyorum. Ağustos ayında hizmlete girecek olan spor kompleksimizle hem ferdi hemde kollektif olarak yapılan spor dallarındaki başarılarımız bir kat daha aratacak. Samsun'da deşiğim ve gelişimdeki adres Canik. Canik'te yakalanan bu değişim ve gelişim, sporda da kendisini alınan başarılarla gösteriyor. Spor kompleksimizin hizmete girmesiyle sporda yaşakanan başarı bir kat daha artacak" diye konuştu.

İYİ HAZIRLANDIK
Canik Belediyesi Wushu takım antrenörü Mustafa Şencan, turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ancak, tunuvada yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle ikinci olduklarını söyledi. Hedeflerinin Canik Belediyespor'a milli duyguyu yaşatmak olduğunu belirten Şencan, bunun içinde çalışmaların hız kesmedern sürdüğünü kaydetti. Canik Belediyesi'nin spora olan yatırımlarının alınan başarılarla boşa gitmediğini belirten Canik Belediyespor'un Wushu takım oyuncusu Erman Yılmaz, "Aldığımız başarılarla kulübümüzün adını tüm Türkiye'de duyulmasını sağlıyoruz. Bu bizim için bir gururdur. Hedefimiz mlili formayı giymek. Spors komplekmizin devreye girmesiyle yakalanan başarılar kesinlekle iki hatta üç kat aratcak. Spora desteğini esirgemeyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ediyorum" dedi.

GÜNCEL Haberleri