BAL'DA KRİTİK SON 2 HAFTA

Erdal Cansu

BAL'DA KRİTİK SON 2 HAFTA

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele veren takımlar son 2 haftaya girerken bu grubun şampiyonu belli oldu. Kastamonuspor haftalardır lig liderliğini sürdürerek 3'üncü lige adım attı. Biz gazetemiz adına Kastamonuspor'u kutlar başarılar dileriz. BAL'da 2'inci sırayı korumayı başaran Kastamonuspor'un tek takipçisi Yeni Amasyaspor umudunu gelecek sezona taşıyarak kalan 2 maçına prestij için çıkacaklar. Samsun'un takımları arasında kıyasıya rekabette ise Termespor 44 puan elde ederek düşme hattının çok üstünde fikstürde yer aldılar. Başarılı bir sezon geçiren Sarı Siyahlılar kurdukları mütevazi kadroları ile ligde en iyi yer bulma şansını elde etmiş oldular. Termespor'un başarılı Başkan'ı Kambur, sezon içinde özverili çalışmaları ile takıma sponsorlar kanalı ile kaynak aktararak Termespor'un başarısında büyük rol oynamış oldu. Termespor'un başarılı Teknik Direktörü Güven Gümüşdağ'ın gösterdiği yüksek performansı ile ve genç futbolcuları takıma kazandırarak Sarı Siyahlılar uçurmasını bildi.


Çarşambaspor kendi evinde yaptığı mücadelede sahada 8 kişi kalmasına rağmen Fatsa Belediyespor karşısında 1-0 kazanarak puanını 36'ya çıkararak ligde kalma umudunu son 2 haftaya taşımayı hedefliyor. Yeşil Beyazlılar bu hafta sonu deplasmanda ligin başarılı takımı Yeni Amasyaspor'a konuk olacaklar. Kazanmaları halinde puanını 39'a çıkaracak olan Çarşambaspor ligde tutunma adına iyi bir iş başarmış olacaklar. Kaybetmeleri halinde ise sahasında oynayacağı Ulukavakspor maçına endekslenerek ligde kalma umudu arayacaklar. Tabi bu arada Ladik Belediyespor'un da son 2 maçı sonuç açısından çok önem taşıyor. Her şey son 2 haftada yapılacak maçlara bağlı.

Ladik Belediyespor bu hafta deplasmanda mağlup olunca Çarşambaspor'a umut doğdu. Sahasında oynamış olduğu olaylı Çarşambaspor maçının bu hafta verilecek kararı ile kümede hangi takımın kalacağı yüzde 70 belli olacak. Şuandaki puan durumunda 35 puana sahip olan Turuncu Beyazlar sahasında Sinopspor'u konuk ediyorlar. Zor geçecek bu müsabakadan puan veya puanlarla durumu daha çok netleşecek olan Ladik Belediyespor umudunu son hafta deplasmanda oynayacağı maça bırakacak.


1930 Bafraspor bütün hesapları 2015-2016 sezonu için tasarlayarak tekrar BAL'a dönebilmek için üstün gayret sarf edecekler. Bu sezon 2'inci yarıdan sonra kadrosunu tamamen genç oyuncularla güçlendiren Kırmızı Siyahlılar Süper Amatör'de muhteşem futbolu ile göz dolduracağına inanıyorum. Bizde gazetemizin spor servisi adına Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele veren bütün takımlara son 2 hafta maçlarında başarılar dileriz.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.