Seçimlere az bir süre kalmış olmasına rağmen henüz tüm adayları belli olan ilçemiz yok. Bölgemizin en büyük ilçesi olan Bafra'da da seçim heyecanı sokakları sarmış durumda. Bafra' lılara göre; 2014 yerel seçimleri Bafra'da hiç olmadığı kadar hareketli geçecek, belediye başkanlığını isteyen adaylar içinden Nusret Seven' in ise yola en erken çıkan aday olduğunu yine hemşerileri söylüyor.
BAFRA SEVENİ BAĞRINA BASTI
MHP'den Bafra Belediye Başkan A.Adayı olan Nusret Seven, Henüz seçimlerin gündemde olmadığı günlerde bilboardları kapatmış. 2009 yerel seçimlerinde de A.Adayı olan Nusret Seven son 5 yılda memleketini ihmal etmeyerek, 2014 seçimlerine büyük bir ciddiyet ile hazırlanmış. Seçim çalışmalarının ekip işi olduğunu iyi kavrayan Seven, yakın çevresinin onun adına yaptığı organizasyon ile son dört ayda üç kere Bafra sokaklarını kendi tanıtım çalışması ile süslemiş.
GENÇ, DİNAMİK, SAYGIN ADAY
26 Ekim Cumartesi günü MHP'nin Samsun mitinginin ardından, 2 Kasım Cumartesi günü Kayseri'de yapılacak aday tanıtım toplantısında MHP'nin Bafra Belediye Başkan Adayı'nın açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor. "Bafrayı Seven yönetecek" sloganıyla Bafralıların beğenisini ve sempatisini kazanan genç ve dinamik aday Nusret Seven'in gerek aday adaylarına gerekse Bafralılara olan saygın duruşu hem teşkilatlarda hem de Bafra'da büyük takdir toplamaya devam ediyor.
BAFRAYI SEVEN YÖNETECEK
Yerel seçimler yaklaştıkça bölgelerde partilerin aday adayları boy gösteriyor.
İlk yorum yazan siz olun