Bafra'da tek hedef galibiyet

Pazar günü deplasmanda Gümüşhanespor ile çok kritik bir karşılaşma oynayacak Kırmızı-Siyahlı ekipte, hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Teknik Direktör Sedat Gezer, galibiyetin dışında bir sonucu düşünmediklerini söyledi

YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR
Üçüncü Lig İkinci Grup'ta hızla üst sıralara tırmanan Bafra Belediyespor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Gümüşhanespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Gündü çift antrenmanla zorlu müsabakaya hazırlanan Kırmızı-Siyahlı ekipte Teknik Direktör Sedat Gezer, galibiyetin dışında bir sonucu düşünmediklerini söyledi. Ankara Demirspor maçını unutmaları gerektiklerini hatırlatan Teknik Direktör Gezer, "Gümüşhanespor ciddi bir rakip. Her iki takım açısından da zor bir puan mücadelesi olacak" şeklinde konuştu.

DİKKATLİ OLACAĞIZ
Rakiplerinin dikkat edilmesi gereken bir takım olduklarını dile getiren Kırmızı-Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Gezer, "Deplasmanda alacağımız güzel bir sonuç bizim geleceğe umutla bakmamıza neden olacaktır. Bafra Belediyespor taraftarı takımına ve Bafra'ya sevdalı. Her zaman karda, kışta takımlarını destekliyor. Taraftarımız her şeyin en güzeline layıktır. Bizlere her türlü desteği vermekten çekinmeyen Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ve Kulüp Başkanımız Dursun Bilgen'e teşekkür ediyorum" dedi.

SPOR Haberleri