Bafra beklemede

Başkan Dursun Ali Bilgen, "Bafra Belediyespor ilk 2 maçı kaybetti ama güzel futbolu ile ilerisi için ümit vaat ediyor. Yarın sahamızda oynayacağımız Göztepe maçı bizim için bir dönüş maçı olacaktır" dedi

HER ŞEY YOLUNDA
Üçüncü Lig Yükselme Grubu'nda yarın sahasında Göztepe'yi konuk edecek Bafra Belediyespor'da çalışmalar tamamlanma aşamasında. Bu maçın kendileri için büyük önem arzettiğini dile getiren Kırmızı-Siyahlı ekibin Başkanı Dursun Ali Bilgen, ''Bizim oyuncu ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Yarın oynayacağımız zorlu Göztepe maçından galibiyetle ayrılıp, ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu konuda bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

TOP HOCAMIZDA
Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Bilgen, "Teknik Direktörümüz Sedat Kalaycı'nın talepleri doğrultusunda transfer yapıyoruz. Transferde tek yetkili hocamızdır. Eksik olan yerler doldurulacak. Bafra Belediyespor ilk 2 maçı kaybetti ama güzel futbolu ile ilerisi için ümit vaat ediyor. Perşembe günü kendi sahamızda oynayacağımız Göztepe maçı bizim için bir dönüş maçı olacaktır. Bafra Belediyespor ligde hakettiği yerlere gelecektir" diye konuştu.

SPOR Haberleri