Yaşar Doğu Judo Antrenman Salonu'nda 28 Mart ve 3 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ortak hareketin çok renkli görüntelere sahne olacağı bekleniyor
ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK
Antrenmanların ilimiz judocuları için faydalı olacağını ifade eden İl Temsilcisi Hüseyin Akman, "İlimizde ki bu ortak çalışmaya çok fazla katılım olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden İlimiz teknik komitesini oluşturan; Mustafa Balcı, Sadettin Ekinci, Fikret Bilge, Ragıp Doğan'a bu çalışmalarda görev verdik. İlimiz için çok faydalı olacak. Bu organizasyonda bizlere destek olan başta Valimiz Sayın Hasn Basri Güzeloğlu olmak üzre GSİ Müdürümüz Şahin Eker'e çok teşekkür ederim" dedi.
ULUSLARARASI YAPACAĞIZ
Asıl hadefimiz bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri Naci YEĞEN Turgay DOĞRUOĞLU İller arası Judo Turnuvası diyen AKMAN, "Bu Turnuvaya ilk yaptığımız da İl Temsilcisi arkadaşım Alparslan AYAN başlattı.İller arası olarak başlattı. Öyle devam ettiğimiz gibi 3-4 Nisan tarihinde Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak turnuvaya Trabzon-Ordu-Giresun-Sinop-Konya-Bursa-Zonguldak-Azarbeycan katılacak İnşallah seneye bu turnuvayı Uluslar arası boyutuna taşıyacağız" diye konuştu.