Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, İl Başkanı Adnan Günnar ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Adnan Günnar, Büyük Türkiye'yi çok kısa zamanda sayın başbakanımız arkadaşlarıyla birlikte ilerlere getireceğiz. Bugün, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı İngiltere'ye gidiyor orada cumhurbaşkanımızı ayakta karşılıyor dedi. AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, ile Safiye Seymenoğlu'da kısa bir selamlama konuşması yaptı.
Plaket verildi
Konuşmaların ardından partide 3 dönemdir ilçe başkanlığı yapan ve tüzük gereği bir daha aday olamayacak olan Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu ve Düzköy İlçe Başkanı Yılmaz Ankara'ya partiye yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.
AYAKTA ALKIŞLANIYOR
17 Aralık ta Maçka ile başlayacak, 12 Şubat ta Köprübaşı ile sona erecek AKP ilçe kongreleri öncesi toplantı yapıldı.
İlk yorum yazan siz olun