ATAKUM’DA UNUTULMAZ AKŞAM

Karadeniz müziği tutkunları Atakum Yalı Kafe'de gerçekleştirilen ve Haber AKS TV'den canlı yayınlanan televizyon programına konuk olarak unutulmaz bir akşam yaşadı.

Eğlence dolu akşama Vali İbrahim Şahin'in yanı sıra çok sayıda protokol üyesi de katıldı.

Çekimleri Atakum Yalı Kafe'de gerçekleşen Yayla Uşakları adlı televizyon programı, Karadeniz müziği tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı. Samsun Valisi İbrahim Şahin'in yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı programda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin horon tepen vatandaşlara eşlik etti.

YOĞUN KATILIM
Atakum Belediyesi ev sahipliğinde Yalı Kafe'de gerçekleştirilen televizyon programı çekimi neşeli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Programa Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARADENİZ COŞKUSU
Karadeniz müziği eşliğinde iki saat süren programda Samsun Valisi İbrahim Şahin selamlama konuşması yaptı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın da davetlilere seslenmesinin ardından davetliler doyasıya eğlenceye start verdi. Program boyunca türkülere eşlik eden ve horon tepen davetlilerin horonuna Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin de katıldı.

'ATAKUM ŞAİRE İLHAM KAYNAĞI'
Düş Şehrinin Aşığı adlı şiir kitabı ile son dönemde dikkat çeken Samsunlu şair Duygu Hacıosmanoğlu da katıldığı programda bir şiirini seslendirdi. Ünlü şair daha sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya kitabını hediye ederek, “Kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiğiniz önemi duyuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Atakum güzellikleriyle bir şair için büyük bir ilham kaynağı” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri