Atakum’da 7/24 mesai var..

Atakum Belediyesinde mesai kavramını ortadan kaldırdıklarını ve 7 gün 24 saat esasına göre halka hizmet götürdüklerini belirten Başkan Taşçı...

“Hizmetin ayı, günü ya da saati olmaz. Atakum Belediyesi 7/24 halkın hizmetinde” diye konuştu.


Atakum adına büyük hedeflerinin olduğunu ve bu hedeflere ulaşabilmek adına ciddi bir efor sarfettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı Taşçı, “Atakum’u Türkiye’nin en önemli yaşam merkezlerinden birisi haline getireceğiz. Bunu başarabilecek güce, bilgiye ve halk desteğine sahibiz” şeklinde konuştu.

‘GÜÇ, BİLGİ, HALK DESTEĞİ’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin Türkiye’nin en önemli yaşam merkezlerinden biri haline gelmesi için dur durak demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ciddi bir çalışma temposu içerisindeyiz. Hayatın her alanından farklı çalışmalar ve projelerle hareket ediyoruz. Sadece günü kurtaran çalışmalardan uzak, yarınlara yön veren hizmet anlayışı ile hareket edince halkın her kesiminden de haklı bir destek alıyoruz. Atakum’u Türkiye’nin en önemli yaşam merkezlerinden birisi haline getireceğiz. Bu da zor ve meşakatli çalışma temposuyla ulaşılabilecek bir hedef. Biz bunu başarabilecek güce, bilgiye ve halk desteğine sahibiz” dedi.

‘FEDAKARLIK ŞART’
Halka iyi hizmet sunabilmek için bazı fedakarlıkların yapılması gerektiğine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Halka ulaştırılan rutin belediyecilik çalışmalarında, sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı projelerde, vatandaşlarımızdan gelen taleplerde ciddi bir emek harcıyoruz. Bu anlamda belediye çalışanları mesai kavramı gözetmeksizin görev yapıyor. Hizmetin ayı, günü ya da saati olmaz. Hizmeti yapmak istemek, bu uğurda fedakarlık yapabilmek gerek. Atakum Belediyesi olarak biz bu fedakarlığı sonuna kadar göstermeye devam edeceğiz. Atakum halkına 7 gün 24 saat en iyi hizmeti vermek için görev başındayız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri