Atakum ve Bektaş'a milletvekili övgüsü

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, kayınpederini görmek üzere geldiği Samsun'da Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Her geldiğinde Atakum'u daha gelişmiş gördüğünü belirten Milletvekili Abdullah Çalışkan, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Değişimin öncüsü olarak nitelendirdiği Bektaş'ı çalışmalarından dolayı tebrik eden Çalışkan, "Atakum büyük bir değişim yaşıyor. Her geldiğimde bunu görüyorum. Anlattığınız çalışmaları 4 yıl içinde yapmanız büyük bir başarı. Daha iyi projeler ile inanıyorumki 3 yıl sonra Atakum'u tanıyamıyacağız" dedi. "Atakum'un gelişmesine katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize" diyen Başkan Adem Bektaş, "Atakumlular 4,5 yıl önce Atakum'u bize emanet ettiler. Bizde onların emanetine en iyi şekilde baktık. Atakum'un gelişmesi için sürekli çaba harcıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile Atakum herkesin gözbebeği bir yer haline geldi. Yapmayı planladığımız projeler ile Atakum karadenizin incisi olacak" diye konuştu. başkan Bektaş ziyaret sonrası, Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan'a belediye hizmet binasını gezdirdi.

GÜNCEL Haberleri