Askerler uğurlandı

Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Harun Savaş Samsun’da ikamet eden ve askere gidecek olan Havzalı gençleri yalnız bırakmadı.

 Savaş; “Her zaman Havzalı hemşerilerimizin yanındayız.” Dedi.
Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanı Harun Savaş Samsun’da ikamet eden ve askere gidecek olan Havzalı gençlerin asker eğlencelerine katılarak ailelerine ve gençlere destek oldu.
Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanı Harun Savaş; “Her zaman Havzalı hemşerilerimizin yanındayız. Asker adaylarımızın vatani görevlerini layıkıyla yerine getirip, burunları dahi kanamadan dönmelerini temenni ediyor, tüm askerlerimize hayırlı tezkereler diliyorum. '' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri