Antalya'da ilk rakip Flamengo

Samsunspor, devre arası hazırlık kampını gerçekleştireceği Antalya'da ilk hazırlık maçını Brezilya'nın köklü klüplerinden Flamengo ile oynayacak. U-21 takımı ile son derece ciddi bir müsabaka oynayacak Samsunspor'un bu takımdan oyuncuda bakacağı ifade edi

GENÇLER TAKİPTE
Bank Asya Birinci Ligi'nde alt sıralardan kurtalmanın mücadelesi veren Samsunspor, devre arası hazırlık kampında bir çok takımla hazırlık maçı oynayacak. Ancak bunların içinde bir tanesi var ki kadrosunda dünya starlarını barındırmış altyapısından yetiştirdiği oyuncularla dünyaya ismini başarıyla duyurmuş bir takım. Brezilya'nın köklü kulübü Flamengo'nun U-21 takımı ile Antalya'da ilk hazırlık maçını oynayacak.

FLAMENGO'YU TANIYALIM
Tam adı Clube de regates Flamengo'dur. Renkleri Siyah-Kırmızıdır. Klüpte oynamış olan futbolcular içinde; Zico, Socrates, Romario, Denilson, Felipe Alex De Souza gibi yıldızlar vardır. Ayrıca Fluminense takımıyla rekabetlerinden dolayı 'düşman kardeşler' olarak anılmaktadırlar. 12 aralık 1991 yılında oynanan bir Flamengo-Fluminense maçında 194,603 kişilik seyirci oranıyla o zamana kadar en çok izlenme oranına sahiptirler.

SPOR Haberleri