Altıntaş Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hakan Altıntaş tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Havza İlçesi ve Köylerini Sevenleri Derneğini ziyaret eden Altıntaş; “Biz hizmet edecek güce ve projelere sahibiz.” Dedi.

Samsun’da bulunan dernek binasını ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Güngör ve Dernek Yöneticileri ile bir araya geldi.
Dernek Başkanı Ahmet Güngör Havza’dan bir milletvekilinin çıkmasının önemli olduğuna değinerek; “ İlçemiz ve bölgemiz yıllardır bir milletvekili çıkartamamanın eksikliğini yaşadı. Şimdi bir şansımız var ve bu şansı iyi değerlendirerek adayımıza sahip çıkmamız gerekli.” dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hakan Altıntaş ise kendisine gösterilen ilgi ve destekten ötürü teşekkür ederek; “Biz hizmet edecek güce ve projelere sahibiz. Ak Parti bu ülkeye hayat verdi. Bayındırlık, ulaşım ve sağlık alanında büyük değişime imza attı. Artık bu saatten sonra Türkiye'yi ileri götürecek sistem başkanlık sistemidir. Gelin Yeni Türkiye’yi hep birlikte kuralım.” dedi.

Daha sonra Havza’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Altıntaş vatandaşlar ile bol bol sohbet etti.
Yaşlı bir hemşerisine yardım eden Altıntaş; ““Ak Parti iktidarı hiçbir zaman halkına yük olmadı. Halkının hizmetkarı oldu. Bende bu hizmetkarlar ordusunun bir neferi olarak halkımızın hizmetine talibim.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hakan Altıntaş vatandaşlar ile sohbetlerinde Ak Parti yeni projeler ile Türkiye’nin en önemli sorunlarını çözmede önemli mesafeler aldığını belirterek; “Bende bilgi, birikimim ve tecrübelerimle proje odaklı bir vekil adayı olarak katkıda bulunmak istiyorum. Görev yaptığım her yerde İlçelerin kalkınmasına yönelik projelerde görev aldım. Milletvekili olmam halinde bölgesel projelere önem vereceğim. Önceliğim ilçeler olacak” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri