Altınları hastanede çaldırdı

ADANA'da 51 yaşındaki Hatice İşlerer'in, 'Evde çalınır' endişesiyle yanına aldığı 10 bin lira değerindeki altınları tedavi için gittiği hastanede çalındı.

Merkez Seyhan İlçesi'nde eşinden ayrı yaşayan ev kadını Hatice İşlerer, 2 oğluna düğünlerinde takmak için 3 pırlanta, 3 altın ve 5 tane gümüş yüzük, 4 altın bileklik ile 4 çeyrek altın biriktirdi. Geçen pazartesi günü daha önce muayene olduğu Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tahlil sonuçlarını almak için evden çıkan Hatice İşlerer, 'çalınabilir' korkusuyla 10 bin lira değerindeki altınları da yanına alıp çantasına koydu. Hastanede işini bitirip evine dönmek için yola çıkan İşlerer, çantasının fermuarının açık olduğunu fark etti. Altınlar ile kimliği ve cep telefonunun çalındığını gören Hatice İşlerer, polise başvurdu. Polis, hırsızları bulmak için çalışma başlattı.

'DİKKATLİYİM AMA HİÇ FARKINA VARMADIM'

Olayın nasıl olduğunu hiç anlayamadığını söyleyen Hatice İşlerer, "İnsanlar zaten hastaneye sağlık için gidiyor. Hasta insanların canının yakılmasını asla istemiyorum. Evde 'çalınır' korkusuyla altınları çantaya koymuştum. Çalınacağını hiç beklemiyordum. Çok dikkatliyimdir ama hiç farkına varmadım. Kısmetten mi çıktı veya hırsızların çok muhteşem olduğunu mu gösteriyor bu? Altınlarımın bulunmasını istiyorum" diye konuştu. (DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri