ALBAYRAK GÖREVİNİ ŞARA’YA DEVRETTİ

2004 tarihinden itibaren SAMGAZ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Murat Albayrak görevini Kenan Şara'ya devretti.

Albayrak ilk göreve geldikten itibaren bugüne kadar en iyi, en güzeli ve en kaliteliyi hedeflendiklerini belirterek “Bu şehrin çocuğundan yaşlısına her bireyinin daha müreffeh bir hayat yaşaması için çağın gereği olan doğal gazı onların hizmetine sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık” diye konuştu.

Albayrak; Samsun Tekkeköy, Canik, İlkadım ve Atakum şehirlerinden oluşan lisans bölgesinde SAMGAZ; Konya iline ait Seydişehir ve Çumra ilçelerinden oluşan lisans bölgesinde ise SelÇukGAZ olarak hizmet verildiğini belirtti.

SAMGAZ birim müdürleri ve şeflerinin hazır bulunduğu devir tesliminde Albayrak bütün ekibi görev tarifleri ile birlikte tek tek takdim etti.

Albayrak Yatırım Müdürü Yılmaz Kolsan, İkmal ve Bakım Şefi Mustafa Hayri Özdemir, Mukavele Sorumlusu Fuat Kaya, GIS-Harita Şefi Özge Özdemir, Yapım Kontrol Şefi Hakan Baltaoğlu, Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe, Müşteri İlişkileri Şefi Vildan Avşar, Tahakkuk ve Faturalandırma Şefi Oğuzhan Bulat, İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras, İşletme Şefi Serkan Erol, İç Tesisat Şefi Mustafa Pehlivan, Kalite Yönetim Sistemleri Müdürü Samet Kılıç, İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Yılmaz ve SelÇukGAZ Proje Müdürü Mustafa Eyüp Öztürk'ü takdim ederek ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Kenan Şara'da Murat Albayrak'tan bu görevi devir almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Albayrak'a teşekkür etti.

Albayrak “Hizmet sürem boyunca kaliteli, özellikle de güvenli bir alt yapı ve işletmeyi hedefledik. En küçük detaylarda bile bu ilkeden ödün vermemeye çalıştık. Hem halkımızın duasına layık olalım hem de ülkemizde her yönüyle örnek bir doğal gaz firması olarak adımızı duyuralım istedik” dedi.

Albayrak tarafından yapılan kısa bir şirket tanıtımı ve ekip takdiminden sonra SAMGAZ Sevkiyat Kontrol Merkezi ve 80.000 Sm³/h Tekkeköy istasyonu ziyaret edildi. Ziyarette Şara'ya şirket yöneticileri tarafından kısa brifingler verildi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri