Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli tarafından takdir beratı verildi.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, "HK Konfeksiyon Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ne ait konfeksiyon fabrikasında gerçekleştirilen berat takdiminde bir konuşma yapan, Başkan Kefeli, Salıpazarı'nda, 3 yıl önce faaliyete geçen ve o günden bu yana istihdama ve ilçe ekonomisine büyük çapta katkı sağlayan, bu tesisin, Salıpazarı ilçesine kazandırılmasında, emeği geçen, Belediye Başkanı Halil Akgül'ü ve yatırımı gerçekleştiren, Hüseyin Karaman'ı bu başarılarından dolayı kutluyorum. HK Konfeksiyon, yaklaşık 450 kişilik istihdam kapasitesiyle, İlimiz genelindeki sayılı tesislerin arasına girmiştir. Tesisisin proje aşamasında odamızı ziyaret eden, Belediye Başkanı Halil Akgül ve yatırımcı Hüseyin Karaman'ın, bu işin üstesinden geleceklerine inanmıştık. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bizde bu yatırımın, teşvik belgesi alması sürecinde gereken desteği verdik. Bu gün geriye dönüp baktığımızda, inancımızın boşa gitmediğini, rahatlıkla söyleyebiliriz." dedi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2012. Aralık ayında, odamız çalışma sınırları içerisinde, bu tür yatırımları yapan, istihdam sağlayan üyelerimize birer takdir beratı verilmesine yönelik karar aldıklarını belirten Kefeli, " Ancak akabinde yaşanan seçim süreci ve seçimlerin ertelenmesi nedeniyle, bu beratlarımızı verememiştik. Bu gün de bu kapsamda, Salıpazarı'na kazandırılan bu yatırımın mimarları olan, Belediye Başkanı Halil Akgül ve firma sahibi Hüseyin Karaman'a plaketlerini takdim etmiş olduk. Kendilerine vermiş olduğumuz desteğimiz, bundan sonra da devam edecektir. diye konuştu.
Akgül ve Karamana takdir beratı
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve ilçeye yaptığı tekstil yatırımıyla dikkat çeken, HK Konfeksiyon Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahibi Hüseyin Karaman'a,
İlk yorum yazan siz olun