"Adamlığımızı kaybetmedik"

Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'e bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Burada bir konuşma yapan Öztürk, "Biz sadece milletvekilliğimizi kaybettik adamlığımızı kaybetmedik" dedi

Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'e bugüne kadar Başarı Üniversitesi'ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Durmuşoğlu, "Fatih Öztürk sadece milletvekili olarak değil milletvekili olmadan önce de içimizden biri idi. Biz kendisini milletvekili olarak değil bu ülkeye bulunduğu her ortamda hizmet etmiş biri olarak sevdik ve bir kardeş olarak kabul ettik. Fatih Öztürk bundan sonraki yaşamında da bu ülke için bu şehir için hizmet etmeye devam edecektir. Biz buna gönülden inanıyoruz" dedi.

ÖZTÜRK'TEN FAYDALANMAK LAZIM

Başarı Üniversitesi Kurucu Rektörü Yunus Bekdemir Başarı Üniversitesi'nin bu ülke için bir kazanım olacağını belirterek, "Bu ülke gençliğine hizmet etmek için yola çıkan bir grup yürekli insan ve onlara gönülden maddi ve manevi destek veren yüreği ülke sevgisiyle dolu insanlara yol göstermiş biri olarak Fatih Öztürk'e çok şey borçluyuz. Bu üniversite tamamlanıp hizmete girdiğinde Fatih Öztürk gibi iyi yetişmiş birinden faydalanmak lazım. Genç yaşta bu kadar deneyim ve birikim hepimiz için büyük kazanç olur" ifadelerini kullandı.

SAMSUN'A YERLEŞECEĞİM

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ise, Başarı Üniversitesi'nin sadece Samsun'a değil bölgeye mal olduğunu belirterek, Samsun'un bir üniversite şehri olmasında büyük katkı sağlayacağını açıkladı. Öztürk, "Biz sadece milletvekilliğimizi kaybettik adamlığımızı kaybetmedik. Bu şehir için hangi görev ve makamda olursak olalım bu şehre hizmetimiz bitmedi. Bu değerli insanları tanımaktan ve bu arkadaşlarla beraber dünyanın dört bir yanına seyahat edip hizmetin içinde bulunmaktan son derece mutluyum. Ben Samsun'a yerleşme kararı aldım. Bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü bu şehirde yaşamayacak kadar büyük bir ayıbın içinde olmadım ve bana oy veren insanların yüzünü kızartacak bir işin içinde olmadım. Bu nedenle de çok sevdiğim Samsun şehrinde bundan sonraki yaşantıma devam etme kararı aldım. Bu üniversite fikri ortaya çıktığında kurulmaması için hiç bir neden olmadığını söylemiştim. Yapılışının her aşamasında yanlarında olmaya çalıştım" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri