40 yıllık makus tarihini yendik

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün,"İlçenin 40 yıllık makus tarihini yendik. İlçede göçü engelledik.Artık göç veren değil göç alan ilçe haline geldik.

ANONSLA İŞÇİ ARIYORUZ

Kavak İlçesinin Türkiye`nin önemli sanayi merkezlerinden bir tanesi olacağına vurgu yapan Başkan Ün," Bu bölge sanayileşme için elverişli bir bölgedir. Potansiyeli kullanamayan bir ilçeydik. Artık yatırımcıların cazip bulduğu bir ilçe konumundayız. Karadeniz Sahil Yolu-hava-tren-deniz ulaşımı Kavak'ı merkez yaptı.Sanayicilerimize her zaman kapımız açıktır.İlçemizde artık belediye hopörlerinden anonsla işçi arıyoruz.” dedi. Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, “Belediye olarak Kavak genelinde Altı koldan bir çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede sadece merkezde değil her mahallede gördüğümüz eksiklikleri tek tek tamamlıyoruz. İstihdama yönelik çalışmaların yanında, Altı mahallede yürüttüğümüz hummalı çalışma ile de 19 Mayıs, Yaşar Doğu, Yenicami, Bahçelievler, Soğuksu ve Mehmetpaşa Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarımız sürüyor." dedi.

KAVAK CAZİBE MERKEZİ OLDU

Son yüz gülene kadar hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz diyen Başkan Ün, Sorunları çözülmüş ve sıkıntıları geride bırakmış İlçenin hayaline adım adım yaklaşıyoruz. Eksiklikler olacak. Önemli olan güven ve istikrar içerisinde yolumuza ve yolculuğumuza devam etmemizdir. Artık Kavak ilçemiz, Samsun'un unutulmuş ve ihmal edilmiş ilçesi değil, gülen yüzlü insanlarının olduğu avantajlı bir ilçe olmaya başladı. Kavak İlçemizi cazibe merkezi haline getirecek projeleri hayata geçiriyoruz dedi. Başkan Ün, 'halkımızın ayaklarını çamurdan kurtarmanın yanında beldemize görsel zenginlik ve estetik görünüm katmak için peyzaj düzenlemeleri yapıyoruz' dedi. Fen işleri ile park ve bahçeler birimimiz aralıksız olarak çalışmalarına devam etmektedir. Yapılan her hizmet İlçemizi bir adım öne götürmek ve hak ettiği değere ulaştırmak içindir. Bunu ekibim ve vatandaşlarımızla başardık.” şeklinde konuşmasını tamamladı.

AZİMLİ VE ÇALIŞKAN BAŞKAN

Vatandaşlar ise yürütülen bu çalışmalar hakkında,"Kavak ilçesi, belki de son yıllarda Türkiye'nin en çok gündeme gelen belediyelerinden biri. On yıllardır birikmiş işleri bir çırpıda bitirmek kolay değil tabii. Başkan Ün, çok azimli ve çalışkan bir insandır. Eskiden Kavak'ta bir iş yapılacağı zaman yıllarca lafı edilir ancak işe başlanırdı. Şimdi ise durum değişti. Artik yapılması gereken işler en hızlı şekilde neticelendiriliyor. Son derece kararlı, mütevazi, dürüst ve sözünün eri bir başkanımız var. Dermizi çok rahatlıkla anlatabiliyoruz. Allah razı olsun."dediler.

Ramazan AKSOY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri