3 MAÇTA 8 GOL YEDİLER

Yeni sezona sıkıntılı başlayan Kırmızı-Beyazlılar, oynadıkları ilk üç maçta kalesinde tam 8 gol görürken, rakip filelere ise sadece 4 gol atabildi. Samsunspor, daha ilk 3 haftalık periyotta ligin en fazla ve kolay gol yiyen takımı sıralamasında zirvede ye

BÖYLE İSTATİSTİK OLMAZ
Bank Asya Birinci Ligi'nde sezona sancılı başlayan Samsunspor'da sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Sezon öncesi transfer tahtasını açabilmek için yoğun mücadele sergileyen ve bunu zor da olsa başaran Kırmızı-Beyazlı ekip, son günde tam 13 yeni transfer yaparak dikkatleri üzerine çekti. Ancak yaptığı transferlerin takıma pozitif olarak yansıması görünün o ki bayağı bir zaman alacak. Sezona sahasında oynadığı Karabükspor maçıyla başlayan Samsunspor, iyi bir futbol sergilediği müsabakadan 3-3 berabere ayrıldı.
LİGİN DİBİNDEYİZ
Ligin ikinci haftasında İzmir deplasmanında Karşıyaka'ya konuk olan Samsunspor, zorlu bir 90 dakikanın sonunda sahadan 2-0 mağlup olarak ayrılmıştı. Ve son hafta yani Mersin İdman Yurdu karşılaşması. Kırmızı-Beyazlı ekibin cezası nedeniyle Ordu'da oynanan müsabakadan Kırmızı-Beyazlılar, beklenenin aksine yeni mağlup ayrıldı. Son derece kötü bir futbol sergileyen Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 3-1'lik sonuçla mağlup ayrılmıştı. Böylelikle Samsunspor, aldığı sonuçlarla ligin dibine oturdu.

SPOR Haberleri