3 ilçede park çalışmaları devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi “Her İlçeye Park” hedefi ile 3 ilçeye 4 park daha kazandırıyor. Kavak, Ladik ve Havza ilçelerinde inşası başlayan parklarda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi kente nefes olacak parklar ve yaşam alanları inşa etmeyi sürdürüyor. İlk olarak Alaçam Sedde Park projesinin startını veren Büyükşehir Belediyesi üç ilçeye daha park inşa ediyor. Kavak, Ladik ve Havza ilçelerinde inşa edilecek parklar ilçelerin güzelliğine güzellik katacak, ilçelerde yaşayan vatandaşlar ise yeni bir yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Havza’ya iki park projesi
Havza İlçesi’ne Çay Parkı ve Boyalıca Parkı olmak üzere iki park kazandırılıyor. 4 bin 333 m2 alanda inşasına başlanan Havza Çay Parkı; çocuk oyun alanları, oturma alanları, piknik alanı ve yeşil alanlardan oluşuyor. Çocuk oyun alanları, oturma alanları, piknik alanı ve yeşil alanlardan oluşacak Boyalıca Parkı ise 2 bin 333 m2 alana sahip.

Kavak Yaşar Doğu Parkı
Kavak İlçesinde 3 bin 900 m2 alana sahip olan Yaşar Doğu Parkı için de çalışmalar başladı. Çocuk oyun alanlarından oturma alanlarına, spor ve yürüyüş alanlarından piknik alanlarına her detayın düşünüldüğü proje Kavak’a yeşil bir dokunuş olacak.

Ladik Akpınar Parkı
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ladik ilçesine de 2 bin 740 m2 alanda bir park kazandırıyor. Oyun alanlarından piknik alanlarına, yürüyüş alanlarından yeşil alanlara tüm ayrıntılara sahip proje Ladik’e ayrı bir ahenk katacak.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bizler 17 ilçemizi evimiz bilerek, hemşehrilerimizin her alanda yanında olmaya özen gösteriyoruz. Sosyal ve kültürel alanlar inşa ediyor, şehrimizin hizmetine sunuyoruz. Bu noktada da her ilçeye park hedefi ile ilçelerimizde parklar inşa etmeye başladık. Hemşehrilerimize nefes alacakları yeni alanları ilçelerimize kazandırıyoruz. İlk Alaçam Sedde ile startını verdik. Şimdi buna 3 güzel ilçemizi daha ekliyoruz. Havza, Kavak ve Ladik’e de parklar kazandırarak hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız. İnşa çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parklarımızı yakın zamanda tamamlayarak hizmete sunacağız. Park projelerimizin ilçelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri