2010'u kazasız bitirelim

Trafik Kazalarını Önleme Derneği Şube Başkanı Kavuran, yılbaşı gecesi eğlence mekanlarında alınan alkolün ardından direksiyon başına geçilmemesi gerektiğini söyledi

Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Samsun Şube Başkanı Dursun Kavuran, 2011'e kazasız girilmesi için herkesin dikkat etmesi gerektiğini ve bu mutlu gecenin hüzne dönüşmemesi gerektiğini belirtti.

MEKAN SAHİPLERİNE TAVSİYE

Yılbaşında eğlence mekanlarına gidecek olan kişilerin mutlaka alkol alacağını ifade eden Kavuran, "Sürücüler kesinlikle alkollü bir şekilde araç kullanmamalıdır. Ayrıca eğlence mekanı sahiplerinin müesseselerinde mutlaka yedek sürücü ve araç bulundurmaları gerekiyor" dedi.

MEVSİMİN KIŞ OLDUĞUNU UNUTMAYALIM!

Kış mevsimi nedeniyle yolların yağışlardan dolayı kaygan olduğunu hatırlatan Kavuran, "Bazı noktalarda buzlanmalar olabilir. Vatandaşlarımız araçlarını buna göre kullanmalı ve ayrıca aşırı hız, hatalı sollama ve kırmızı ışık ihlali yapılmamalıdır. Ve tabi ki ilkyardım çantası ve yangın söndürücü gibi önemli aletleri de araçlarımızda bulundurmalıyız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri