19 MAYIS'TA GOL YAĞMURU! 5-0

Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin dördüncü maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda Tarsus İdman Yurdu karşısında sahadan 5-0 galibiyetle ayrıldı.

Yılport Samsunspor, konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu'na adeta gol oldu yağdı.

Baştan sona kırmızı-beyazlıların üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller İlyas Kubilay Yavuz, Bahattin Köse, Gökhan Alsan, Ramazan Çevik ve Samet Asatekin'in ayağından geldi.

ÜÇÜNCÜ GALİBİYET
Yılport Samsunspor, Tarsus İdman Yurdu'nu mağlup ederek 2019-2020 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta üçüncü galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibini adeta boğan Yılport Samsunspor, 5-0 gibi net bir skorla Tarsus İdman Yurdunu devirerek 10 puanla ikinci sıraya yükseldi. Dört haftada 11 gol atarak kalesinde 2 gol gören kırmızı-beyazlılar, aldığı net skorla önümüzdeki hafta konuk olacağı Afjet Afyonspor'a göz dağı vermiş oldu.

HÜCUMDA İŞLER TIKIRINDA
Maça etkili başlayan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 7. dakikada İlyas Kubilay Yavuz çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Devre biterken bulduğu fırsatı iyi değerlendiren tecrübeli golcü Bahattin Köse ise 44. dakikada attığı golle ilk yarının sonucunu 2-0 olarak tayin etti. İkinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor, 58. dakikada Gökhan Alsan ile skoru 3-0 yaptı. Gardı düşmüş Tarsus İdman Yurdu karşısında ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlılar Ramazan Çevik'in golüyle 82. dakikada skoru 4-0'a getirdi. 90. dakikada sahneye çıkan Samet Asatekin ise skoru 5-0'a getirerek kapanışı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri