Selvitop "ŞALMEK" projesine dikkat çekti

Selvitop "ŞALMEK" projesine dikkat çekti
Vatandaşlarla paylaştığı projeler ile büyük övgü toplayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, Şalpazarı Meslek Eğitim Kursu (ŞALMEK) projesine örnek bir el emeği ürünle birlikte dikkat çekti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop’un projeleri beklediği desteği ve ilgiyi görmeye başladı.

Selvitop, en büyük projeleri arasında yer alan Şalpazarı Meslek Eğitim Kursu (ŞALMEK) projesine Geyikli Mahallesi'nde Musa Akkaya'nın el emeği ürünleriyle dikkat çekti. Yaptığı açıklamada, Musa Akkaya'nın ahşap sanatı ile uzun yıllardır ilgilendiğini fakat sürekli engellerle karşılaştığını belirten Selvitop, Akkaya'nın ahşap oymacılığını sanatını geliştireceğini söyledi.

Bu kapsamda Musa Akkaya'nın ŞALMEK'teki ahşap sanatı kurslarında eğitimci olmasını sağlayacaklarını da ifade eden Selvitop, el emeği ürünlerin önemine değindi.

Ayrıca Akkaya, Selvitop'a ziyareti sırasında ahşap ile tasarladığı katlanabilir bir piknik masası hediye etti.

ŞALMEK nedir?

Şalpazarı Meslek Eğitim Kursu (ŞALMEK) ile meslek sahibi olmayan gençlere çeşitli kurslar ve eğitimlerle birlikte destek olunması hedefleniyor. ŞALMEK bünyesinde gençlere verilen eğitimler sayesinde gençlerin meslek edinmesi ve iş kurması daha da kolaylaşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.