“SEÇİMLERE HAZIRIZ”

“SEÇİMLERE HAZIRIZ”
AK Parti Bafra ilçe teşkilatı, 44. daraltılmış ilçe danışma toplantısını gerçekleştirdi.AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, AK Parti Bafra İlçe Başkanı


Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ve İl genel meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmada, “AK Parti Bafra İlçe teşkilatı olarak teşkilat çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Parti yönetimimizden herkes üzerine düşen görevi eksiksiz ve kusursuz yapıyor. Daraltılmış ilçe danışma toplantımızın 44. yapmaktayız. Bilindiği üzere son zamanlarda bazı provokatörlerin Türkiye'nin bazı kesimlerinde başlattığı Gezi parkı eylemlerinden maddi olarak büyük zarar görmüştür. Ama Türkiye her sıkıntıyı Allah'ın izni ile atlatmış ve bu olayları da aşmıştır. Türkiye'yi farklı alanlara çekmek isteyenlere de AK Parti ve Başbakanımız kesinlikle izin vermeyecektir.” diye konuştu.
Başkan Yurduseven yerel seçimlerin yaklaşmasına değinerek şu sözleri aktardı, “Bilindiği üzere yerel seçimlere de az bir zaman kaldı. Biz AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Mahallerde bulunan sandık başkanları ile sık sık toplantılar yaparak çalışmalar hakkında bilgiler alıyor, bilgiler veriyoruz. Bafra bizim, Bafra hepimizin. İnşallah Bafra için her şey daha güzel olacaktır” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.