Sandıkçı sürpriz yapar mı?

Sandıkçı sürpriz yapar mı?
AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan teşkilat temayülünde sürpriz isim olarak Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın çıktığı iddia edildi.

AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan teşkilat temayülünde sürpriz isim olarak Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın çıktığı iddia edildi. Buna karşın Sandıkçı'nın nasıl bir yol izleyeceği ise merak edilmekte.

Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları arasında müracaatları olmamasına rağmen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın da temayülden isimlerinin çıkması sürpriz olarak nitelendirildi.

14.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum