Sandıkçı Canik’i Fethediyor

Sandıkçı Canik’i Fethediyor
AK Parti Canik Belediye Aday Adayı İbrahim Sandıkçı Canik'i adeta mahalle mahalle , sokak sokak fethediyor. Yaptığı gezilerden aldığı enerji ile Canik'e duyduğu hizmet aşkı artıyor.

Sandıkçı ; “Canik'te doğmuş ve büyümüş biri olarak bu tepkiler beni çok sevindiriyor, Okula giderken geçtiğim yollarda ki insanlar beni tanıyor bana destek veriyor, bu teveccühe layık olmaya çalışıyorum, bütün gücümle Canik'i geliştirmeye, Canik halkına hizmet etmeye çalışacağım. Bu bana gurur verecek, doğduğum büyüdüğüm bu mahalleler köyler daha güzel olacak” dedi.
Daha sonra Hasköy mahallesindeki Pazar yerini ziyaret eden sandıkçı Pazar esnafının dertlerini sıkıntılarını dinledi. Bir BayanPazar esnafının “Pazar yerlerinde abdesthane ve mescit olmadığını söyleyip “Namaz kılmak için çok zahmet çekiyoruz, bir seyyar bir abdesthane ve seyyar bir mescit ihtiyacımız var, namaz kılmak için tezgahımızı bırakıp uzaktaki camilere gidiyoruz, bu bizim ticaretimize yansıyor, Emanet edecek kimseyi bulamıyoruz, ama pazarın başında veya sonunda bir mescit olsa, abdestimizi alsak namazımızı kısa sürede kılsak ne güzel olur, namazlarımızı kaçırmasak güzel olmaz mı? Buna sizin önem göstereceğinizi umuyorum”diyerek dert yanması karşısında İbrahim Sandıkçı göreve geldiklerinde park ve pazar yerlerinde mescit uygulamasının nasıl olacağıyla alakalı Canik Müftülüğümüzle irtibata geçilip bu konularla alakalı neler yapılacağını ve mağduriyetin giderilmesi için neler yapılabileceğini Müftülüğümüz aracıyla bir çözüm yolu üretileceğini söyledi.
Hasköy Pazarında ki çalışmalarından sonra Hasköy'de ki bir çay ocağında oturarak oradaki Canikliler le sohbete devam etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.