SAMSUNSPOR'LU AŞIKLAR EVLENİYOR

SAMSUNSPOR'LU AŞIKLAR EVLENİYOR
Daha önce kıydıkları Nikat töreni sornası Samsunspor'lu formaları ile çekindikleri fotoğrafın sosyal medyada tıklanma rekorları kırmasının ardından "Kıpkırmızı Şehrin Bembeyaz Aşıkları" olarak bilinen Arzu & Umut çiftinin evlilik davetiyeleride görücüye

 

 

 

DÜĞÜN DAVETİYELERİ BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI   
Aylar önce nikah töreni sonrası çekindikleri fotoğraf ile Kırmızı beyazlı taraftarların ilgi odağı olan ve paylaşımları tıklanma rekoru kıran Samsunspor'lu aşıklar Arzu ve Umut çiftinin nihak davetiyeleride görülmeye değer oldu. Nihat töreni öncesi "Kıpkırmızı Şehrin Bembeyaz Aşıkları 19 -65" Samsunspor formaları ile herkes tarafından taktir edilen ve Başkan Tutu'nun daveti üzerine Kırmızı beyazlıların maçında protokol tribününde yer alan genç çiftlerin davetiyeleride beklentilerin üzerinde oldu ve büyük beğeni kazandı. 


SAMSUNSPOR İLE TRABZONSPOR DOSTLUĞU 
Maç bileti şeklinde hazırlnanan düğün davetiyeri herkes tarafından büyük beğeni kazanırken konuyla ilgli açıklamalarda bulunan Samsunspor'lu genç Umut Karakaş,"Müstakbel Eşim ve Ailesi fanatik bir Trabzonspor taraftıydılar. Ancak Arzu ile tanıştıktan sonra kendiside tıpkı benim gibi fanatik bir Samsunspor'lu oldu. Ancak Ailesi halen Trabzonspor'lu. Ama bunun hiç bir önemi yok. Önemli olan Spor'un dostluk ve kardeşlik oldğunun herkesin bilmesi" dedi. 

samsunsporlu-asiklar-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum