Samsunspor’da Taylan belirsizliği

Samsunspor’da Taylan belirsizliği
Yeni sezona nasıl bir kadro ve teknik ekiple başlayacağı merak edilen Yılport Samsunspor’da Taylan Antalya’lı belirsizliği sürüyor.

Yılport Samsunspor’un transfer konusunda nasıl bir yol izleyeceği belirsizliğini koruyor. Bu kapsamda Muhammet Gümüşkaya, Jakup Szumski, Ali Öztürk, Moryke Fofana, Osman Çelik ile yollar ayrılırken gelecek sezon kadroda olması planlanan futbolcular için nasıl bir yol izleneceği merak ediyor.

Özellikle de Taylan Antalyalı konusunda yönetim ve yeni teknik ekibin nasıl bir girişimde bulunacağı merak ediliyor.

Yılport Samsunspor, bonservisi Galatasaray'da olan sözleşmesi 25 Temmuz 2023'te bitecek oyuncuyu satın alarak kadrosuna katmak istiyor.

100 KİŞİ İSTER 1 KİŞİ ALIR!
2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda Samsunspor'da başarılı bir sezon geçiren Taylan Antalyalı'nın talipleri de her geçen gün artıyor.

Bu kapsamda Göztepe'nin ardından Trabzonspor'da oyuncuya talip oldu. Ortaya atılan iddialara göre; Trabzonspor başarılı futbolcu Antalyalı'yı takibe aldı. Bu kapsamda taraflar Galatasaray'ın mali beklentisine göre hareket edecek.

KENDİNE HAYRAN BIRAKTI!
Baş mevkisi merkez orta saha olan Taylan Antalyalı, yan mevki olarak da ön libero ve 10 numara pozisyonunda üstün performans sergiliyor.

Performansı ile rakip takım taraftarlarını dahi kendine hayran bırakan Antalyalı, geçen sezon 26 resmi maçta forma giydi.

Oynadığı maçlarda 2 gol ve 1 asistlik performans gösteren genç oyuncunun gelecek sezon hangi takımın kadrosunda olacağı ise merak ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.