Samsunspor'da Reis sesleri

Samsunspor'da Reis sesleri
Yılport Samsunspor, teknik direktörlük görevi için Alman çalıştırıcı Thomas Reis ile prensip anlaşmasına vardı.

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu 43 puanla 13. sırada tamamlayan Yılport Samsunspor'da, geçtiğimiz günlerde Alman teknik direktör Markus Gisdol ile yollar ayrıldı. Gisdol'un ayrılığı sonrası ilk olarak gündeme gelen isim Thorsten Fink olmuş fakat Alman çalıştırıcı çocuklarının okul durumunu gerekçe göstererek Samsunspor’un teklifini reddetmişti. Kırmızı-beyazlıların Fink sonrası Patrick Van Leeuwen ile de görüştüğü öne sürülmüştü.

manset-4.jpg

Yönetimde son olarak ise gündeme Thomas Reis geldi. Trendyol Süper Lig'de yeni sezon öncesi güçlü bir takım oluşturmanın yanı sıra hedeflerine uygun bir teknik direktör bulmak adına çalışmalarını sürdüren Yılport Samsunspor yönetimi, Alman teknik direktör ile görüşerek prensip anlaşmasına vardı. Henüz resmi olarak imzaların atılmadığı, bazı pürüzlerin görüşüldüğü öğrenildi.

manset-2.jpg

THOMAS REIS
İlk antrenörlük deneyimini VfL Bochum’un altyapısında yaşayan Reis, burada genç yeteneklerin gelişimine önemli katkılarda bulundu. Altyapı antrenörlüğündeki başarıları sayesinde kısa sürede dikkat çeken Reis, VfL Bochum’da A takım teknik direktörlüğüne terfi etti. Thomas Reis, VfL Bochum’un başında başarılı bir dönem geçirdi. 2020-2021 sezonunda takımı 2. Bundesliga şampiyonu yaparak, Bochum’u Bundesliga’ya taşıdı. Bu başarı, Reis’in teknik direktörlük kariyerinde önemli bir kilometre taşı olarak kabul edildi. Oyuncu yönetimi konusundaki becerileriyle öne çıkan Reis, son olarak Schalke 04 ile çalıştı. Kötü geçen Schalke 04 serüveninde 8 maça çıkan Reis, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.