Samsunspor'da düğüm çözülecek

Samsunspor'da düğüm çözülecek
Yılport Samsunspor'da 24 Haziran'da açıklanacak olan transfer yasağı kararı merakla beklenirken, her ihtimale karşı gelecek sezon planlaması devam ediyor.

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu 43 puanla 13. sırada tamamlayan Yılport Samsunspor'da, geçtiğimiz günlerde Alman teknik direktör Markus Gisdol ile yollar ayrıldı. Gisdol'un ayrılığı sonrası ise bir başka Alman teknik direktör Thomas Reis ile prensip anlaşmasına varıldı. Taraflar anlaşsa da resmi açıklama henüz yapılmazken, 24 Haziran'da çıkacak karar sonrası duyurulması bekleniyor.

manset-3.jpg

Karar bekleniyor
Samsunspor, transfer durumu ile ilgili olarak gelecek kararı beklerken, kulüp yönetimi ve teknik heyet, gelecek sezonun hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Transfer yasağı kaldırılırsa, kulüp kadrosunu güçlendirmek adına birçok önemli hamle yapmayı planlıyor. Ancak, yasağın devam etmesi durumunda da mevcut kadro ile en iyi performansı sergilemek için stratejiler geliştiriliyor.

manset-2.jpg

Alternatifli plan
Kulüp yetkilileri, transfer yasağı kararının olumsuz çıkması durumunda dahi, mevcut kadroyla başarılı bir sezon geçirebilmek için alternatif planlar hazırladıklarını belirtiyor. Yeni teknik direktör ve yönetim, takımın mevcut potansiyelini en üst düzeye çıkarmak adına yoğun bir çalışma içerisinde. Samsunspor taraftarları ise 24 Haziran'da açıklanacak kararı sabırsızlıkla beklerken, kulübün her koşulda en iyi sonuçları alacağına olan inançlarını koruyor. Yönetim ise taraftarın bu beklentisini boşa çıkarmamak adına tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum