Samsunspor'a gelecekte en iyisini diliyorum

Samsunspor'a gelecekte en iyisini diliyorum
Yılport Samsunspor'dan ayrılan Teknik Direktör Markus Gisdol, "Samsun'da geçirdiğim bu özel zaman için teşekkür etmek istiyorum. Samsunspor'a gelecekte en iyisini diliyorum." dedi.

Yılport Samsunspor'u 43 puanla Trendyol Süper Lig'de tutmayı başaran Alman Teknik Direktör Markus Gisdol, ayrılığı sonrası linkedin hesabından yeni bir açıklama yaptı.

img-7826.jpg

Tecrübeli teknik adam, 'Benim Samsunspor'daki görevim tamamlandı' başlığı ile paylaştığı yazıda, "Ligin 7. haftasında kulübü devraldığımda, Samsunspor Süper Lig'de sadece bir puanla tablonun sonunda yer alıyordu. 38. haftanın sonunda, sezonu 43 puanla 13. sırada bitirerek kulübün Süper Lig'de bir yıl daha kalmasını sağlamayı başardık." dedi.

sam-1659.jpg

"Benzersiz bir ruh oluşturmayı başardık"
Gisdol, açıklamasını şöyle tamamladı: "Bu yol her zaman kolay olmadı, ancak sıkı çalışmayla, bir takım olarak ve bir bütün olarak son aylardaki iniş çıkışları birlikte atlattık. Bu süreçte, takım içinde benzersiz bir ruh ve birlik oluşturmayı başardık. Bu sayede, Trabzonspor'a karşı Karadeniz Derbisindeki iç saha galibiyeti gibi başarılar mümkün oldu. Önemli bir sezonun sonunda, Samsun'da geçirdiğim bu özel zaman için teşekkür etmek istiyorum. Her oyuncuya, antrenöre, yönetime, çalışana ve kulübün taraftarına teşekkür ederim. Samsunspor'a gelecekte en iyisini diliyorum. Görev tamamlandı."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.