SAMSUNSPOR’A CEZA KAPIDA

SAMSUNSPOR’A CEZA KAPIDA
Samsunspor’a ceza kapıda. Kırmızı beyazlıların son oynadığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeniyle Samsunspor Kulübüne para cezası ve saha kapatma cezası gündeme geldi.

 

 
PARA VE SAHA KAPATMA CEZASI GELEBİLİR 
Kırmızı beyazlıların cuma akşamı sahasında oynadığı ve Sinan Kaloğlu’nun oyundan çıkmasının ardında yedek kulübesinde Samsunspor’lu taraftarlara yapmış tahrik dolu hareketlerin ardından yaşanan saha olayları sonrası Kırmızı beyazlı Kulübe para ve saha kapatma cezası gündeme geldi.

GÖZLEMCİNİN RAPORU MERAK KONUSU 
Maçın gözlemcisinin Sinan Kaloğlu’nun oyundan çıkışı sonrası yedek kulübesinden Samsunspor’lu taraftarları tahrik ettiği o görüntüleri raporuna yansıtıp yansıtmadığı şimdiden merak konusu oldu. Eğer Gözlemci bu hareketleri raporuna yansıtırsa Sinan Kaloğlu’nun neden olduğu olaylardan ötürü Kırmızı beyazlı Kulübe minimum cezai yaptırım uygulanması bekleniyor.

MERAKLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR 
Hatırlayacağınız üzere Samsunspor geçen hafta deplasmanda oynadığı Sivasspor karşılaşması sornası Teknik direktör Osman Özköylü’ye Hakem ile ilgili yağtığı açıklamaların ardından 3 maç yedek kulübesi ve soyunma odasına girişi yasaklama cezası verirken Sivasspor maçıdna msiafir takım tribününde yer alan Samsunspor taraftarlarına ise bir dahaki deplasman müsabakasına girişini yasaklama kararı almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum