SAMSUNSPOR'A BELÇİKALI KALECİ

SAMSUNSPOR'A BELÇİKALI KALECİ
Transfer çalışmalarını aralıksız devam etiren ve bu sezon kadrosuna tam 10 isimi dahil eden Kırmızı beyazlılar Hollan'da liginde forma giyen 32 yaşındaki filebekci Tom Muyters ile her konuda anlaşma sağladı.

 

KENDİ VE MENAJERİ İLE MASAYA OTURULDU
Samsunspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Kırmızı beyazlılar son olarak Hollanda liginde Excelsior forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli kaleci Tom Muyters ile her konuda anlaşma sağladı. Sezonun devre arasında kadrosuna tam 10 ismi transfer ederek iki dönem transfer ysağı sonrası transferde kesenin ağzını açan Kırmızı beyazlılar'da Teknik direktör Osman Özköylü2nün rapor doğrultusunda başarılı filebekci Tom dün Samsun'a davet edilerek hem menajseri hemde kendisi ile masaya oturuldu ve anlaiam sağlandı.

YENİ TRANSFELERİN GÜCÜNÜ GÖRDÜK
Yeni transfer Tom Muyters hakkında açıklamalarda bulunan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren,"Artık transferin son gününe geldik. Uzun süredir takip ettiğimiz bir kaleciyi kadromuza katmak istiyorduk. Kendisini Samsun'a çağırdık ve son pürüzler için masaya oturduk. Eminim bu transferde tıpkı diğer transferlerimiz gibi takımımıza katkı sağlayacaktır. Son oynadığımız karşılaşmada transfelerimizin gücünü sahada en iyi şekilde gördük. Buda bizi gerçekten mutlu etti." dedi. 

İHTİYACIMIZ OLAN BİR 3 PUANI KAZANDIK
Yeni Malatyaspor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetide değerlendiren Kırmızı beyazlıların Sportif Direktörü Coşkun Zeren,"Gerçekten çok itiyacğımız olan bir 3 puanı kazandık. Özellikle uzun bir aradan sorna 3 puanı 3 golle almak bizi gerçekten mutlu etti. Gerçekten zorlu ve bir okadarda önemli bir süreçten geçtik. Ancak Yeni Malatyaspor karşısıdna şeytanın bacağını kırdık ve taraftarımız karşısında sahadan hak ettiğimiz bir galibiyetle ayrıldık. Bundan sorna 15 final maçımız var. Bu maçlardanda toplaycağımız her puana ihtiyacımız var. Bu sezon önceki sezonlara göre biraz daha zorlu geçecek" diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.